Home

Na pješačkom prijelazu ozlijeđeni pješaci

Otuđeni bicikli na području Karlovca

18.5.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih su dvije s teško ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

Jučer su u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljene prijave 44-godišnjaka i 39-godišnjaka da im je nepoznati počinitelj u razdoblju od 16. do 17. svibnja, u gradskim četvrtima Luščić i Zvijezda u Karlovcu otuđio nezaključane bicikle. Ukupna materijalna šteta veća je od 3000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 50-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 16. svibnja u prodavaonici u gradskoj četvrti Novi centar u Karlovcu otuđio mobitel. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer u 19,40 sati u Ulici kralja Petra Krešimira IV. u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 33-godišnjakinja koja prilikom nailaska na pješački prijelaz, zbog neprilagođene brzine, nije uspjela zaustaviti vozilo te udarila u 69-godišnjeg pješaka i dijete koji su prelazili pješački prijelaz. Tom prilikom 69-godišnjak je teško ozlijeđen, a dijete lakše. Protiv 33-godišnje vozačice bit će podnesena kaznena prijava.