Home

Pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću

Provaljeno u frizerski salon u Dugoj Resi

14.5.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu, Dugoj Resi i Ogulinu i tri prometne nesreća od kojih je jedna sa teže ozlijeđenom osobom, jedna sa lakše ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Ranko Vukošić izdvojio je sljedeće:

Tijekom noći 12. na 13. svibnja nepoznati počinitelj je u Dugoj Resi provalio u frizerski salon vlasništvo 53- godišnjakinje, te otuđio tablet. Materijalna šteta veća je od tisuću kuna.

Jučer oko 19,00 sati u mjestu Gornje Mrzlo Polje Mrežničko, na državnoj cesti 3, dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je pod utjecajem alkohola ( 1,21 g/kg ) 29– godišnjak, koji je zbog neprilagođene brzine u blagom lijevom zavoju desnim kotačima udario u rubni kamen kolnika te od siline udarca prešao u suprotni kolnički trak i udario u prednji dio osobnog vozila karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46– godišnjak. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 33– godišnji  putnik iz prvog vozila, a lakše su ozlijeđena oba vozača te 26– godišnja putnica iz prvog vozila i 45– godišnji putnik iz drugog vozila. Protiv 29– godišnjeg vozača  nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.