Home

„Pregledavale“ električne instalacije i okrale 77-godišnjaka

U Podvožiću teško ozlijeđen vozač mopeda

19.5.2017.

Osam kaznenih djela u policijskoj je evidenciji zabilježeno u protekla 24 sata. Od provala i krađa izdvojili su krađu na u Borlinu u Karlovcu. Iz teretnog automobila ukraden je akumulator, vrijedan nekoliko stotina kuna.

Nepoznati počinitelj, u razdoblju od 3. do 15. svibnja, provalio je u gospodarsku zgradu i zgradu hostela u izgradnji na području Plaškog, vlasništvo 48-godišnjaka. Provalnik je ukrao armaturne žice, električne kablove i drugo. Materijalna šteta veća je od 19.000 kuna.

Prevaren je i okraden 77-godišnjak na području Lasinje.

Dvije nepoznate mlađe ženske osobe došle su u poslijepodnevnim satima, 17. svibnja, u njegovu kuću na području Lasinje te mu rekle da pregledavaju električnu instalaciju u kući. On ih je pustio u svoj dom, a one su iskoristile njegovu nepažnju i otuđile novac. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Na području Policijske uprave karlovačke zabilježene su i tri prometne nesreće, dvije s lako ozlijeđenim osobama i jedna s teško ozlijeđenom osobom, u kojoj je ozlijeđen vozač mopeda.

Nesreća se dogodila jučer u 19,30 sati u mjestu Podvožić, općina Barilović. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 28-godišnjakinja koja je dolaskom na raskrižje oduzela prednost prolaska te svojim vozilom udarila u moped karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak. Vozač mopeda pao je na kolnik i teško se ozlijedio, a vozačica, protiv koje će biti proslijeđena kaznena prijava, lakše je ozlijeđena.