Home

Provala na području Lasinje

Otuđena putna torba

8.8.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Ogulinu i šest prometnih nesreća od kojih su dvije s lako ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

U večernjim satima 6. kolovoza iz haustora zgrade u gradskoj četvrti Luščić u Karlovcu, nepoznati počinitelj otuđio je putnu torbu, vlasništvo 27-godišnjaka u kojoj su se nalazili odjevni predmeti, novac i drugo. Materijalna šteta veća je od 5.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 54-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 24. srpnja do 7. kolovoza iz šume na području Rečice otuđio više od 10 stabala hrasta u vrijednosti većoj od 29.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 21-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 5. kolovoza u poslijepodnevnim satima na kupalištu u Bariloviću otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 1.000 kuna.

U razdoblju od 30. srpnja do 7. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću na području Lasinje, vlasništvo 75-godišnjaka te otuđio kućanske aparate, električni alat, a iz dvorišta invalidska kolica s motorom, peć na drva, kosilice, razni poljoprivredni alat i drugo. Materijalna šteta veća je od 9.000 kuna.