Home

Smrtno stradao pod snijegom

Vožnja pod utjecajem alkohola

10.3.2018.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi, Ogulinu i Karlovcu i tri prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Damir Danilović izdvojio je sljedeće.

Jučer u poslijepodnevnim satima u Karlovcu, gradska četvrt Zvijezda, nepoznati počinitelj je istrgnuo vrećicu iz ruku 27-godišnjaka u kojoj se nalazio novi mobitel. Materijalna šteta veća je od tisuću kuna.

Policijski službenici utvrdili su tijekom noći 9. na 10. ožujka, da osobnim automobilom u mjestu Slunjčica pod utjecajem alkohola od 2,11 g/kg upravlja 44-godišnjak, u Ogulinu pod utjecajem alkohola od 1,78 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje osobnim vozilom 22-godišnjak, a u Karlovcu pod utjecajem alkohola dva vozača . Svi vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i dovedeni na Prekršajni sud.

Tijekom 8. na 9. ožujka u Plaškom mjestu Janja Gora sa krova obiteljske kuće pao je snijeg na 83-godišnjaka, koji je od posljedica zatrpavanja preminuo.