Home

U Karlovcu teško ozlijeđen pješak

U Oštarijama u prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

9.7.2018.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i Ogulinu i sedam prometnih nesreća od koji su tri s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. Policijska službenica za odnose s javnošću Senka Staroveški izdvojila je sljedeće.

Jučer oko 11.40 sati na državnoj cesti u Oštarijama dogodila se prometna nesreća. Naime, osobnim automobilom mađarskih registarskih oznaka upravljao je 46-godišnji državljanin Mađarske koji je prilikom uključivanja na državnu cestu oduzeo prednost prolaska 45-godišnjem biciklistu. Tom prilikom 45-godišnjak je teško ozlijeđen, a protiv mađarskog državljanina nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Jučer oko 2.20 sati u Senjskoj ulici, u Karlovcu, nepoznato vozilo kojim je upravljao nepoznati vozač udarilo je u maloljetnog pješaka koji je neoprezno stupio na kolnik. Tom prilikom pješak je teško ozlijeđen, a policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska vozača.

Jučer oko 16.50 sati na lokalnoj cesti u mjestu Gornje Dubrave, grad Ogulin, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka upravljao je 29-godišnjak koji je u nepreglednom zavoju udario u motocikl ogulinskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist, policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja odgovornosti za prometnu nesreću, a o događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.