Home

U naletu vlaka smrtno stradao muškarac

Provedena akcija na alkohol

11.3.2018.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovac, Ozalj i Vojnić te tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Voditelj smjene OKC-a Jadranko Makarić izdvojio je sljedeće.

Noću s 9. na 10. ožujka, nepoznati počinitelj je na odmorištima autoceste A-1, kod Draganića i Vukove Gorice, iz tri teretna vozila otuđio veću količinu pogonskog goriva. Ukupna materijalna šteta je veća od 15 tisuća kuna.

Jučer oko 17.20 sati na otvorenoj pruzi u Karlovcu, Gradska četvrt Švarča, 29-godišnjak je neoprezno prelazio željezničku prugu kada je na njega naletio putnički vlak. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na putu do bolnice. Željeznički promet bio je u prekidu do 19.00 sati.

Noću sa 10. na 11. ožujka, na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija "Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga". U akciji je kontrolirano 329 vozača, a njih 18 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 26-godišnjaka iz Slunja u iznosu od 2,41 g/kg.