Home

U sudaru s parkiranim radnim strojem teško ozlijeđen 20-godišnjak

Dvojica muškaraca udaljili su se s mjesta nesreće

12.6.2018.

Dvije prometne nesreće dogodile su se jučer od kojih je jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s teško ozlijeđenom osobom, koja se dogodila  oko 3.15 sati na području Drežnik Grada. Nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine udario u radni stroj koji se nalazio parkiran uz kolnik. Nakon nesreće dvije osobe iz vozila su se udaljile s mjesta događaja, a naknadno prikupljenim obavijestima utvrđeno je da je riječ o dvojici muškaraca starih 20 i 27 godina od kojih je 20-godišnjak teško ozlijeđen. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće, izvijestili su iz policije.  

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke zabilježen je i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira te sedam  kaznenih djela. Između ostalih krađa goriva iz radnog stroja, kao i krađa kombija.  

Gorivo je ukradeno iz rezervoara radnog stroja u Plaškom, u razdoblju od 8. do 11. lipnja, a šteta veća je od 1.000 kuna. Kombi kojim se služio 57-godišnjak je ukraden noćas na području Mateškog Sela. Materijalna šteta je veća od 19.000 kuna.