Home

Grad Karlovac objavio Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Grada Karlovca

Kandidati svojim dostignućima trebaju pridonijeti ostvarivanju ciljeva

Foto:M.Stanišić

12.9.2017.

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Karlovca objavio je Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Grada Karlovca za razdoblje od 2017. do 2021. godine. Pozivaju se institucije i udruge iz područja kulture i umjetnosti da podnesu prijedloge kandidata za članove kulturnih vijeća za glazbenu i glazbeno-scensku djelatnost, za dramsku i plesnu umjetnost, te izvedbene umjetnosti, za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost, za vizualne umjetnosti, za inovativne umjetničke i kulturne prakse i međunarodnu kulturnu suradnju.

Za članove vijeća mogu biti kandidirani kulturni djelatnici i umjetnici iz područja kulture i umjetnosti koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema mogu pridonijeti ostvarivanju ciljeva zbog kojih je vijeće osnovano.

Član vijeća ne može biti osoba koja ima udio u vlasništvu ili sudjeluje u upravljanju pravne osobe koja obavlja djelatnost u kulturi iz područja navedenog kulturnog vijeća.

Prijedlog treba sadržavati životopis i obrazloženje prijedloga, a podnosi se na adresu Grad Karlovac, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Banjavčićeva 9,  47000 Karlovac s naznakom „Poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Grada Karlovca“. Obrasci se nalaze na adresi www.karlovac.hr