Home

Radionica miksanja, slušaonica i Jazz na Maloj Sceni

Bogat vikend program

12.1.2018.

Mala scena Hrvatskog doma ovog vikenda bit će obilježena događanjima klubske kulture. Tako već danas od 18:30 sati kreće radionica Miksanje različitih žanrova elektronske glazbe. Radionica je otvorena za širu javnost, bilo da se radi o apsolutnim početnicima, naprednim poznavateljima ili samo onima koji su zainteresirani za DJ-ing. Za večeras je u programu puštanje elektroničke glazbe s vinila i rad s gramofonima  i miksetom. Ovo je prva u nizu radionica koje će se održavati svaka dva tjedna na Maloj sceni. Voditelji radionice su poznati DJ-i iz udruge Infinitum, Matej Hulak, Morphis i Phill Dam. Ulaz je slobodan.

Subotu 13. siječnja Scenu će protresti oldschool hip-hop. Radi se o novom programu pod nazivom Old School Hip Hop Slušaonica kojim organizatori žele podsjetit kako se prije dvadesetak godina plesalo uz hitove Wu-Tang Clan, Public Enemy, Run-D.M.C., A Tribe Called Quest, N.W.A., 2PAC, Cypress Hill, De La Soul, KRS-One, House Of Pain i drugih velikana stare škole hip-hopa. Ulaz je donacija 10 kuna.

Uz ova događanja organizatori najavljuju i nastavak Leela večeri u novoj godini. Leela, koja je protekle godine usustavila termine četvrtkom od 20 sati kako bi se lokalnim i gostujućim jazz glazbenicima otvorio prostor za međusobnu interakciju i stvaranje. Programom Leela Karlovac je ušao u mrežu gradova u kojima na redovitoj razini stvaraju i nastupaju jazz glazbenici kroz formu slobodne improvizacije. U ovom programu sudjeluju poznati glazbenici Sven Buić, Nikola Crnković, Damir Prica - Capri i drugi. Prva ovogodišnja Leela održava se 18.siječnja od 20 sati. Ulaz je slobodan, a donacije za glazbenike poželjne.