Home

U sedam godina rada prikupili skoro 2 milijuna kuna, 5200 volonterskih sati, pomogli 225 obitelji

Udruga u potrazi za prostorom

8.2.2018.

Udruga Jak kao Jakov u utorak, 06. veljače proslavila je sedmi rođendan. U sedam godina rada prikupljeno milijun i 900 tisuća kuna, od čega je samo u prošloj godini 300 tisuća kuna donirano za 61 dijete oboljelo od malignih bolesti. Ova udruga za svog postojanja pomogla je 225 obitelji djece oboljele od malignih bolesti iz cijele Hrvatske.

Trud, rad, volja, ljubav i odricanje brojnih volontera zabilježilo je preko 5200 volonterskih sati i preko 200 volontera. Najveći broj prikupljenih sati, njih 361 ima najvolonterka Ana Car.

S plemenitim radom nastavljaju dalje. U subotu u Lana centru otvaraju Valentinovski štand, a ovog vikenda štandove će imati i u oba City centra u Zagrebu. Pozivaju sve one kojima treba poneko srce da posjete štandove, da dođu po srce - da budu srce, kako bi nekoga usrećili, a oni mogli i nadalje pomagati djeci koja su trenutno na liječenju.

Udruga Jak kao Jakov pomogla je mnogima, a sada i ona treba vašu pomoć. U potrazi su za prostorom za ured udruge u Karlovcu, a također traže i prostor u Zagrebu gdje bi se zagrebački volonteri mogli okupljati na radionicama za izradu suvenira. Stoga mole za pomoć sve one koji su u mogućnosti pomoći da pomognu.