Home

Završeno uređenje Sportskog parka Dubovac

Obilježen i završetak ovogodišnjeg projekta KAkvart

9.9.2017.

U sklopu projekta KAkvart uspješno je završen projekt uređenja Sportskog parka Dubovac. Povodom završetka uređenja sportskog parka, ali i kompletnog ovogodišnjeg projekta KAkvart, na rukometnom igralištu na Dubovcu održano je prigodno druženje, kojem su prisustvovali predstavnici gradskih četvrti i mjesnih odbora s područja grada Karlovca. Odigran je i prigodni turnir u odbojci na pijesku. Događaju su prisustvovali gradonačelnik Damir Mandić i predstavnica tvrtke Heineken Hrvatska Ljudmila Bratko Gašpić. O projektu uređenja Sportskog parka Dubovac nešto više rekla je predsjednica Gradske četvrti Dubovac Snježana Cindrić.

-Okupili smo se da obilježimo završetak uređenja ovog našeg sportskog parka, koje je vrijedno oko dvjesto tisuća kuna. U sklopu projekta KAkvart dobili smo od Grada Karlovca šezdeset tisuća kuna, a uz pomoć donatora ukupno smo prikupili 110 tisuća kuna. S tim novcem postavili smo sprave za fitness i uredili igralište za odbojku na pijesku. Dobili smo sredstva i na natječaju tvrtke Heineken Hrvatske, a za taj novac uredili smo rukometno igralište, sve osim podloge, dakle tribinu, kućicu i sve ostalo, kazala je Cindrić.

Predstavnica tvrtke Heineken Hrvatska Ljudmila Bratko Gašpić istaknula je da tvrtka redovno sudjeluje u projektima koji doprinose kvalitetnijem življenju u lokalnoj zajednici.

-Heineken Hrvatska je društveno odgovorna tvrtka i konstantno radimo na projektima, koji doprinose kvalitetnijem i sadržajnijem životu u lokalnoj zajednici. U projekt KAkvart ostvarili smo izuzetno uspješno partnerstvo s Gradom Karlovcem. Projekt ima za cilj da Grad Karlovac postane ugodnije mjesto za življenje. Drago nam je da se u projekt uključio veliki broj volontera. Moram istaknuti i donacijski natječaj, a drago mi je da je ovaj projekt na Dubovcu dobio sredstva i kroz taj natječaj i kroz KAkvart, rekla je Bratko Gašpić.

Gradonačelnik Damir Mandić izuzetno je zadovoljan onim što je učinjeno u sklopu ovogodišnjeg KAkvarta.

-Ono što je meni drago, da smo mi napokon svi zajedno pokazali da se u jednom zajedničkom djelovanju Gradske uprave, gradskih četvrti, mjesnih odbora i u ovom slučaju tvrtke Heineken Hrvatska mogu odraditi oni manji komunalni projekti, koji se tiču naše svakodnevice. Volonteri su dali značaj doprinos u projektu KAkvart. Mi imamo u gradskim četvrtima i mjesnim odborima 312 ljudi, koji se trude da učine što više u svojim sredinama. Idemo i u idućoj godini s projektom KAkvart, a Heineken Hrvatska bit će i dalje uz nas, istaknuo je Mandić.

Predstavnice Gradske četvrti Dubovac uručile su zahvalnice svima koji su im pomogli u uređenju sportskog parka.