Home

"Ovo još nismo doživjeli i sigurno se opet vraćamo"

Međužupanijski stručni skup za voditelje županijskih stručnih vijeća

10.9.2017.

Hostel "Karlovac" u Selcu po prvi put bio je domaćin dvodnevnog međužupanijskog stručnog skupa koji se održao u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i bio je namijenjen voditeljima županijskih stručnih vijeća razredne nastave iz Koprivničko-Križevačke, Varaždinske, Međimurske, Karlovačke i Zagrebačke županije. Kroz interaktivna predavanja i ciljane aktivnosti radilo se na razvoju pozitivne slike o sebi, jačanju kompetencije učitelja u radu sa učenicima i razvoju uspješne suradnje s roditeljima. Nakon dvodnevnog intenzivnog druženja i usavršavanja impresije svih prisutnih bile su više nego pozitivne.

-Moram priznati da sam zbog informacija koje su došle do mene o smještaju na put krenuo sa dosta velikom rezervom i malom predrasudom. Došavši ovdje na kraju sam dobio dvokrevetnu sobu, susreo se s nevjerojatno ljubaznim osobljem i takvom gostoljubivošću koju dugo nisam nigdje vidio. Oduševljen sam i fasciniran. Ovakav odnos i briga. Ne sjećam se kad sam ovako nešto zadnji put osjetio. Uz to hrana i piće bili su izvrsni. A izlet i teme na brodu Mali Marino bili su vrhunac ovog stručnog skupa. Hvala  višim savjetnicama Agencije  za odgoj i obrazovanje Ivoni Nakić-Vojnović i Jasmini Hamer, kao  i gošćama predavačicama profesorici Ani Zajec i višoj savjetnici navedene agencije Almi Rovis Brandić. To je ono što smo trebali. Jedva čekam povratak na teren. Svima ćemo vas preporučiti. Ovo je upravo onakvo mjesto kakvo naša djeca trebaju. Sigurno ćemo se ponovno vidjeti. Želim doći ovdje i sa svojom obitelji, kazao je jedan od dvojice "mušketira" izuzetno simpatičan učitelj Područne škola Bakovčica, koja pripada Osnovnoj školi Braća Radić iz Koprivnice Radovan Knežević.

Sličnog mišljenja bila je i Svemirka Mišković iz Osnovne škole Stjepan Radić iz Božjakovine iz Zagrebačke županije, koja je također bila izuzetno zadovoljna.

–Potpuno su ispunjena naša očekivanja, od smještaja, organizacije stručnog skupa, uslužnosti osoblja pa do prirode i okruženja. Znali smo do sada biti i u puno luksuznijem smještaju, ali vaš hostel ima ono nešto posebno, izuzetno ljubazno osoblje i rekla bi dušu. Svakako u vrlo skoro vrijeme očekujemo suradnju glede možebitnih izleta i škole u prirodi. Uistinu sve pohvale, rekla je Mišković.

Na kraju samog programa novi direktor Dario Smojver održao je kratku prezentaciju usluga i ponuda omiljenog karlovačkog hostela.