Home

Pjesma Crazy nastala tijekom jedne večeri u studiju

Franka Batelić predstavila pjesmu s kojom nastupa na ovogodišnjem Eurosongu

9.3.2018.

Nakon što se vratila na hrvatsku glazbenu scenu pjesmom S tobom, Franka Batelić poduzela je još jedan veliki korak. Naime, pjevačica nas s pjesmom Crazy predstavlja na ovogodišnjem Eurosongu u Portugalu.

-Pjesma je mistična, moćna i drugačija, jedna od najljepših pjesma koje sam snimila. Vjerujem u ovu pjesmu, u trud i rad koji stoji iza nje, rekla je Franka.

Pjevačica je i autorica teksta pjesma, a za glazbu je zaslužan Branimir Mihaljević. Spot, koji je jednim dijelom sniman i u karlovačkom Zorin domu, režirali su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Cijeli se je projekt pripremao od prosinca i Franka ističe da je jedva skrivala sve što se priprema. 

-Teško je i velika je odgovornost. O ukusima u glazbi se ne raspravlja, a ti sa svojom pjesmom moraš predstavljati toliki broj ljudi. Nadam se da se ljudima sviđa i da će biti ponosni. Ne želim se previše time opterećivati, idemo svojim putem. Ja ne vjerujem da postoji određeni tip pjesme koji pobjeđuje na Eurosongu i time smo se vodili jer se nismo htjeli uklopiti, nego ponuditi nešto novo i drugačije, kaže pjevačica.

Sada slijede intenzivne pripreme za sam nastup na Eurosongu koji će se održati od 8. do 12. svibnja u Lisabonu.

Više o Frankinom povratku u glazbeni svijet i Eurosongu poslušajte u emisiji u prilogu.