Home

Priča o hrani

Ovog vikenda vrata otvara restoran na Starom gradu Dubovac

20.4.2017.

Već se dugo u Karlovcu nije dogodilo da se o nekom mjestu koje će se otvoriti toliko priča kao što je slučaj s Bistro barom Kastel na Starom gradu Dubovac koji će ovog vikenda otvoriti svoja vrata.

Bistro simpatičnog interijera mogao bi tako postati centar zabavnog i društvenog života našeg grada.

Na jelovniku će se naći tradicionalna jela pripremljena na moderan način koja će za goste pripremati renomirani kuhar Zoran Gajić, a nepca ćete moći zaliti hrvatskim vinima i craft pivama, govori nam karlovački ugostitelj Željko Goluža.

Stari grad Dubovac kao prepoznatljiva turistička destinacija ovim će bistroom biti još privlačniji turistima, kako onim domaćim tako i stranima, a kako bi dodatno začinili priču u planu su i brojna zanimljiva događanja umjetničke forme u sklopu ovog objekta.

Osnovni cilj ove priče je, govori nam Goluža, da se priča o hrani, a vaše mišljenje možete dati već ove subote kada bistro otvara vrata. Tako ćete se na Stari grad vikendom moći zaputiti od 9 do 24 sata, a radnim danom od 10 do 24 sata. Utorkom odmarajte, jer bistro ne radi. Cijene su prihvatljive, a detalje saznajte na facebook i web stranici koje će u funkciji biti od ovog vikenda.