Home

Akcija mjerenja šećera u krvi i tlaka kod zgrade suda

Organizator akcije karlovački ogranak stranke Bandić Milan 365

18.5.2017.

Karlovački ogranak stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti danas je u Karlovcu organizirao akciju mjerenja šećera u krvi i tlaka.

-Jučer je bio Dan borbe protiv hipertenzije. Hiepertenzija i dijabetes često idu zajedno, a o tome se cijeli ovaj tjedan govori na nacionalnoj razini. Važno je znati kako spriječiti to da ljudi zbog hipertenzije završavaju s infarktom miokarda ili moždanim udarom. Danas smo i ovom akcijom htjeli osvijestiti ljude o tome koliko je važna kontrola krvnog tlaka i razine šećera u krvi, rekla  je potpredsjednica ove stranke dr. Ana Stavljenić Rukavina.

Stranka na izbore izlazi u koaliciji za HSS-om, a o očekivanjima dr Stavljenić Rukavina kaže.

-Što se tiče Gradskog vijeća mi očekujemo da će ipak nekolicina naših kandidata biti izabrana za vjećnike kao prepoznate dvije političke opcije koje dijele neka zajednička uvjerenja. U prvom redu je to vezano uz naš cilj da radom, solidarnoću  i odgovornošću  možemo društvo učiniti boljim i povećati kvalitetu života. U koaliciju smo ušli s uvjerenjem da HSS koji godinama  ipak  djeluje u gradu Karlovcu i Gradskom vijeću ima šanse da bude prepoznat  kao stranka koja možda može učiniti neke iskorake , poručila je dr. Ana Stavljenić Rukavina.