Home

HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić održao je završnu pressicu

Jelić: Kampanja je bila korektna

19.5.2017.

HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić održao je danas završnu konferenciju za novinare pred lokalne izbore. Jelić se osvrnuo na kampanju, za koju smatra da je bila korektna.

-Želim i dalje ustrajati na afirmativnoj kampanji i danas posljednji dan pred izbornu šutnju. Osim imena naših kandidata, u kampanji nisam spominjao imena kandidata iz ostalih stranaka, a potogovo ne u negativnom kontekstu. Kampanja je bila korektna, ne računajući nekoliko plakata i par uvreda. U jednom trenutku u ogulinskom kraju bilo je nekih istupa ispod razine civilizirane komunikacije, kazao je Jelić.

HDZ-ov kandidat za župana istaknuo da nakon izbora neće biti puno vremena za odmor, jer se odmah kreće s ozbiljnim poslom.

-Čeka nas puno posla i odmah ćemo krenuti s aktivnostima. Pozivam sve one koji će glasovati za nas da imaju na svijesti da ne rasipaju glasove, već da podrže naše kandidate. Naše liste prepune su stručnih ljudi, uz naše član ove, tu su nezavisni kandidati i naši partneri. Moram istaknuti ozbiljnu zastupljenost žena na našim listama, ali ne kao kvote, nego osobe integriteta. Glavna će biti briga za smanjenje siromaštva i nezaposlenosti. U Karlovačkoj županiji je 6.800 nezaposlenih, ta brojka je puno manja nego što je bila prije, no moramo se boriti za svako radno mjesto. I dalje je jedan od glavnih zadataka borba protiv poplava, a žestoko ćemo se boriti za mlade ljude. Sve ono što smo zacrtali u našem programu, za to ćemo se zalagati, rekao je Damir Jelić.