Home

Humanitarna akcija Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ uoči uskrsnih blagdana

Donacije su uručene Socijalnoj samoposluzi, Skloništu za beskućnike i Ženskoj grupi "Korak"

29.3.2018.

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Karlovac u suradnji s temeljnim ograncima i Mladeži HDZ-a organizirala je uoči uskrsnih blagdana prikupljanje prehrambenih i higijenskih potrepština za potrebite. Predsjednica te organizacije, Andreja Navijalić uručujući danas donaciju Socijalnoj samoposluzi izjavila je:

-Ovo je naša tradicionalna akcija koju organizira Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ u suradnji s Mladeži HDZ-a, ali isto tako i sa svim temeljnim ograncima gradskih četvrti i mjesnih odbora. Izuzetno smo zadovoljni što se uvijek svi odazovu, što prikupimo dovoljno namirnica i ostalih potrepština za naše sugrađane koji su u potrebi, istaknula je Navijalić. Pohvalila je i veliku aktivnost i angažman karlovačkog Gradskog društva Crvenog križa koji u kontinuitetu skrbi i brine o svim našim najpotrebitijim građanima, trudeći se da one koji ne mogu doći u sami prostor Socijalne samoposluge, posjete u njihovim domovima. Ujedno je zahvalila i na svemu što su činili u posljednje vrijeme vezano uz obranu od poplava.

-Mi ćemo ovu suradnju nastaviti i dalje, a ujedno ćemo poticati i mlade i sve ostale da se uključuju u ovu akciju kako bi i za sami Uskrs, a i kasnije tijekom godine prikupljali namirnice koje su potrebne našoj Socijalnoj samoposluzi, poručila je Navijalić.

Na značajnoj donaciji zahvalila je ravnateljica karlovačkog Crvenog križa, Branka Hastor.

-Zahvaljujem na ovoj velikoj donaciji. Od 2013. godine ova Socijalna samoposluga radi i mislim da i ove donacije stižu od tada i znamo da na njih sigurno možemo računati. Ono što je lijepo u ovoj donaciji je da su to zaista sve namirnice ciljano skupljane koje su najpotrebnije za naše korisnike i da će svaka od tih namirnica naći put do blagdanskog stola, da i ti ljudi osjete malo olakšanje i budu sretni i zadovoljni. Ne samo da će ova donacija sigurno biti dovoljna za ove uskrsne blagdane, nama će koristiti i potrajati i za naredne mjesece za korisnike koji su na našim listama i koji su u potrebama, kazala je Hastor. Članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ potom su prikupljenu humanitarnu pomoć podijelile i Skloništu za beskućnike i Ženskoj grupi „Korak“.