Home

Predsjednik stranke Naprijed Hrvatska Ivo Josipović danas je posjetio Karlovac

Josipović dao podršku Anki Perić koja je nositeljica liste ove stranke

19.5.2017.

Predsjednik stranke Naprijed Hrvatska – Progresivni savez  dr. Ivo Josipović danas je posjetio Karlovac i dao podršku Anki Perić koja je nositejica liste ove stranke za karlovačko Gradsko vijeće. Tom prilikom je izjavio.

-Naša stranka Naprijed Hrvatska zajedno s nositeljicom liste Ankom Perić samostalno izlazi na izbore za gradsko vijeće i ponuditi malo drugačiji program. On je okrenut progresu i napretku, mi smo stranka lijevog centra, stranka koja  se bore za sve one pozitivne vrijednosti koje je Hrvatska izgradila od svog osnutka. Isto tako imao jednu notu, otvaranja novih radnih mjesta iz perspektive kroz razvoj, istkanuo je Josipović.

Perić očekuje da će  dobiti bar dva mandata u karlovačkom Gradskom vijeću. U svom programu je istaknula da će se zalagati za obrtništvo i poduzetništvo, za strukovno obrazovanje i socijalnu politiku te za  smanjenje prireza na 10 posto. Anka Perić je uputila poruku biračima pred nedjeljne izbore.

-Poruka je, glasajte za Listu br. 9, za Gradsko vijeće grada Karlovca. Vaš glas je glas za dr. Josipovića i njegov način razmišljanja.