Home

U Ogulinu završen dvodnevni team building SDP-ovaca

Na kraju druženja članova SDP-a održana konferencija za novinare

14.1.2018.

U Ogulinu je održano dvodnevno druženje SDP-ovaca, kojem je prisustvovalo četrdesetak ljudi iz vrha stranke, a na kojem je dogovoren Akcijski plan stranke za ovu godinu. Cilj je zaustaviti pad rejtinga, koji je najlošiji u posljednje tri godine. Ovim okupljanjem željeli su riješiti i brojne nesuglasice unutar stranke. SDP-ov "team building" završen je zajedničkim pojavljivanjem pred novinarima šefa stranke Davora Bernardića i jednog od njegovih oponenata Ranka Ostojića. Davor Bernardić rekao je kako sa sastanka u Ogulinu izlazi zadovoljan. Istaknuo je kako neće dopustiti da itko na bilo koji način ruši rejting stranke.

-Moram na početku otvoreno demantirati sve spekulacije i neistine u medijima da je bilo vike, urlika, prijetnji, ultimatuma, toga nije bilo, bilo je kvalitetnog i konstruktivnog razgovora, kazao je šef SDP-a Davor Bernardić.
S dvodnevnim druženjem u Ogulinu zadovoljan je bio i Ranko Ostojić, koji je istaknuo da je to bio uspješan team building.
-Imamo pravo i slobodu kazati što mislimo, to ne znači da je to rušenje predsjednika SDP-a, ali ne i rušenje SDP-a, već pokazivanje onoga što je prednost stranke, demokratski iskorak, da tako možemo razgovarati. Ovo je bio uspješan team building, želimo realizirati naš Akcijski plan, kazao je Ranko Ostojić.

Davor Bernardić je dvodnevni boravak u Ogulinu iskoristio i za sastanak sa stranačkim kolegama iz Ogulina. Tom prilikom je istaknuo kako je ponosan na ogulinskog gradonačelnika Dalibora Domitrovića, koji je na posljednjim lokalnim izborima došao na čelo grada, nakon dugih 27 godina vladavine HDZ-a.