Home

Većina političkih stranaka družila se danas na tržnici s građanima

Iskoristili posljednji dan promidžbe

19.5.2017.

Posljednji je dan promidžbe pred nedjeljne izbore. Večeras nastupa izborna šutnja koja će potrajati do nedjelje do 19 sati kada se zatvaraju birališta. Današnji sajmeni dan u Karlovcu većina političkih stranka je  iskoristila za završno druženje s građanima na karlovačkoj Tržnici.  Predstavili su svoje programe, družili  se s građanima te uputili posljednje poruke pred izbore. Imamo izjave predstavnika nekih stranaka koje smo zatekli na Tržnici.

Najprije HNS-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca Nikola Badovinac.

-Želio bih pozvati građane da u nedjelju izađu na izbore. Karlovac je prekretnici, Karlovac treba nešto novo, Karlovac  treba konačno razvitak. Karlovac treba  čovjeka koji će grad znati voditi u dobrom smjeru, koji će  znati iskoristiti geostrateški položaj u srcu Hrvatske, koji će iskoristiti prolazak turista, koji će dovesti industriju u Karlovac. Karlovac  treba novu budućnost . Zaokružite Listu br. 2 i Listu br. 5 za Gradsko vijeće. 

HDZ-ov kandidat za dogradonačlnika Ivan Mrzljak.

-Želim da nas podrže svi simpatizeri, članovi HDZ, svi koji osjećaju i žele da se realiziraju programi koje smo prezentirali kroz proteklo razdoblju. Neka izđu na izbore  u nedjelju kako bismo mogli realizirati programe koje smo obećali. Neka podrže Listu br. 3 za Gradsko vijeće i  Listu br. 4 za gradonačlenika.

Most-ov nositelj liste za karlovačko Gradsko vijeće Branimir Tot.

-Izađite u što većem broju i glasajte za Most nezavisnih lista, Lista br. 1 za gradonačelnika i Lista br.8 za Gradsko vijeće. MOST jedini nudi promjene i nadamo se da će građani to znati u nedjelju prepoznati.

Kandidat za gradonačelnika i nositelj Nezavisne liste „Naš Karlovac“ Davor Petračić.

-Sad je zaista vrijeme da se neke stvari pokrenu na bolje. Postoji jedna kritična masa ljudi koja će promijeniti stanje u gradu Karlovu. Sa puno malih poteza može se pokrenuti proces koji će nas dovesti do napretka. Tu su neke stvari koje „bodu oči“, a to su visoke režije koje odmah treba smanjiti, to će biti moja prva odluka,  za 5 posto i ukinuti nadzorne odbore . Onda ćemo preći na veće projekte. Zaista je vrijeme da se neke stvari  promijene na bolje. Predlažem da glasate za Listu br. 5 za gradonačelnika i za Listu br. 10 za Gradsko vijeće.

Kandidatkinja Živog zida za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu Željka Vidović.

-Da postavimo prave mlade ljude koji su pošteni i koji rade za cijeli grad i za sve građane za koje su se skoro svi prestali da brinu, poručila je Vidović.