Home

Vučić: Čista politizacija Živog zida i nespremnost za rad na skupštini

Predali nepotpisan amandman

3.3.2018.

Apsolutno uvažamo sve vijećnike, a demokratičnosti u svom radu dozvoljavam više nego što to predviđa statut i poslovnik o radu Županijske skupštine, kazao nam je predsjednik Županijske skupštine Karlovačke županije Ivan Vučić odgovarajući na prozivke Živog zida.

-Odbor za prostorno uređenje i zaštitu okoliša zasjedalo je pet dana prije same skupštine na kojoj je bio nazočan i vijećnik Živog zida. Imali su na uvid i vremena za pripremu amandmana, a dan prije smo i upozorili vijećnika Gorana Glavurtića na to.

Iako su vijećnici iz Živog zida bili upoznati s predmetom rasprave pa su iz tog razloga imali mogućnost podnijeti amandman u redovnom postupku prije sjednice vijećnicima je predložena stanka, kaže nam Vučić.

-Na skupštini im je i odobrena stanka, no tek po zaključenju rasprave dostavili su nacrt amandmana na kojem su čak i nadopisivali rukom, a ono što je najvažnije amandman nije bio ni potpisan. Nikakvih povreda statuta nije bila. To je čista politizacija i njihova nespremnost za rad na skupštini, zaključio je Vučić.