Home

Nogometni vikend

Druga pripremna utakmica nogometaša "Karlovca"

11.8.2017.

Nogometaši "Karlovca 1919" odigrat će u subotu drugu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. Karlovački četvrtoligaš dočekuje u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" slovensku momčad "Kolpe" iz Podzemelja. Susret počinje u 18 sati.

Nogometni klub "Šišljavić" obilježava četrdeset godina djelovanja. Prigodna svečanost bit će održana u subotu od 20 sati. Od nedjelje do utorka bit će održan tradicionalni memorijalni turnir "Marijo Uđbinac 2017.". U nedjelju od 15 sati i 30 minuta igraju se polufinalni susreti, a sastaju se "Mladost" Rečica - "Frankopan" i "Šišljavić" - "Donja Kupčina". U ponedjeljak od 17 sati bit će održan turnir veterana, a nastupit će Rukometni klub "Dubovac veterani", "Tigrovi" Vukovar i "Šišljavić". Od 20 sati pučko veselje u povodu četrdeset godina djelovanja kluba. U utorak od 15 sati i 30 minuta bit će odigran susret za treće mjesto, a od 18 sati za prvo mjesto.

Nogometni klub "Kupa" iz Donjeg Mekušja organizira 12. i 15. kolovoza tradicionalni ljetni nogometni turnir "Kupa 2017.". U subotu igraju se polufinalne utakmice, od 16 sati sastaju se "Korana" - "Draganić", a od 18 sati "Kupa" - "Vatrogasac". U utorak, 15. kolovoza od 15 sati igra se utakmica za treće mjesto na turniru. Od 16 sati i 45 minuta na rasporedu je revijalna utakmica veterana "Kupa" - "Zrinski", a susret za prvo mjesto igra se od 18 sati.