Home

Rukometaši "Karlovca" idu u Veliku Goricu po pobjedu

Zdravstveni bilten sve bolji

8.3.2018.

Trener Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac" Dragomir Požega i kapetan Denis Karić održali su danas konferenciju za novinare u prostorijama kluba u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Na pressici je najavljeno subotnje gostovanje u sedamnaestom kolu Premijer lige u Velikoj Gorici kod "Gorice".

-Još su nam ostale dvije utakmice u prvom dijelu prvenstva i to obje protiv momčadi koje će biti s nama u Ligi za opstanak. U subotu igramo s "Goricom" u gostima, a zatim kod kuće sa "Zametom". Bilo bi dobro dobiti te utakmice, jer se bodovi prenose u Ligu za opstanak. Protiv "Gorice" pokušat ćemo biti u egalu cijelu utakmicu i onda u završnici doći do bodova. Zdravstveno stanje igrača sve je bolje i gotovo će svi biti u konkurenciji za momčad, kazao je Požega.

Denis Karić je istaknuo da "Gorica" ima dobru momčad, koje je već šest, sedam godina u istom sastavu.

-Dobro se poznajemo, oni znaju sve o nama, a mi sve o njima. Oni su kao i mi domaćinska momčad, a imaju na vratima odličnog Tomislava Sladoljeva. Ako on bude na manje od deset obrana, onda možemo do pobjede. Dobro je što su nam se ozlijeđeni igrači oporavili, pa ćemo biti gotovo kompletni, rekao je Karić.