Home

Sedmi tradicionalni susret karlovačkih sportaša na svetoj misi zahvalnici

Uz svetu misu održan i sportski program

16.5.2017.

Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, odjel sporta, organizirao je danas sedmi po redu tradicionalni susret karlovačkih sportaša na svetoj misi zahvalnici na kraju sezone.

Sportski program održan je u atriju crkve Presvetog Srca Isusova u Novom centru, a prisustvovali su pomoćni biskup zagrebački monsinjor Ivan Šaško i zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković. U sportskom dijelu programa igrao se stolni tenis, a predstavili su se karlovačke i zagrebačke osobe s invaliditetom, koje se bave ovim sportom. Da znaju igrati stolni tenis pokazali su i pomoćni biskup zagrebački monsinjor Ivan Šaško i predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl. Organizator susreta i ove godine bio je povjerenik za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije trajni đakon Marijan Spehnjak.

-Ovo je u principu susret sportaša. Svetom misom zahvalnicom zahvaljujemo za sve ono što smo kroz godinu dobili, bilo kroz sport, bilo kroz obitelj. Nastojimo okupiti sve sportaše. Sedmi put smo u Karlovcu i već smo obuhvatili niz sportova, pogotovo onih koji su dominantni u Karlovcu, jer ov o je grad sporta. Ovaj put ovdje su osobe s invaliditetom, koje ostvaruju zavidne rezultate, ne samo u Hrvatskoj, nego i izvan granica naše zemlje, kazao je Marijan Spehnjak.    

Nakon sportskog programa održana je u crkvi Presvetog Srca Isusova sveta misa zahvalnica na kraju sezone, koju je predvodio je pomoćni biskup zagrebački monsinjor Ivan Šaško.