Home

Sportski vikend

Nogometaši "Karlovca" dočekuju momčad "Zagreba 2"

19.5.2017.

Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u 28. kolu Međužupanijske nogometne lige Središte momčad "Zagreba 2". Utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta.

Veslački klub "Korana" organizira u subotu klupsku regatu na rijeci Kupi kod Veslačkog doma na Dubovcu. Članovi kluba natjecat će se u disciplinama GIG, skif i dvojac u svim uzrasnim kategorijama, od polaznika škole veslanja do seniora. Klupske regate održavaju se dva put godišnje. Početak je u devet sati.

Košarkaški klub "Šanac Karlovac" gostuje u nedjelju u petnaestom kolu kvalifikacija za ulazak u A-1 ligu u Virju kod momčadi "Podravca". Susret počinje u 18 sati

Borilački spektakl "Noć gladijatora" bit će održan u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Bit će održane borbe u ultimate fightu i kickboxingu. Nastupit će vrhunski borci iz regije. Organizator "Noći gladijatori" je Kickboxing klub "Old lion", a početak je u 20 sati.

U nedjelju se igraju utakmice 25. kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Od 15 sati i 30 minuta sastaju se "Mladost" Rečica - "Ogulin", a od 17 sati i 30 minuta "Croatia 78" - "Draganić", "Vrlovka" - "Duga Resa 1929", "Slunj" - "Zrinski Ozalj" i "Korana" - "Ilovac". U nedjelju se igraju i utakmice Druge županijske nogometne lige. U devetnaestom kolu skupine jug od 17 sati i 30 minuta sastaju se: "Josipdol" - "Mrežnica" i "Cetingrad" - "Oštarije". Slobodna je momčad "Dobre" iz Svetog Petra. U skupini sjever igraju se susreti dvadesetog kola. Od 15 sati sastaju se "Frankopan" - "Šišljavić", a od 17 sati i 30 minuta "Vojnić 95" - "Krnjak Barilović", "Dobra" Novigrad - "Vatrogasac" i "Kupa" - "Petrova gora".