Home

Sportski vikend

Rukometaši "Karlovca" nastavljaju natjecanje u Premijer ligi

9.2.2018.

Kickboxing klub "Tigar" iz Karlovca organizira ovaj vikend u Sportskoj dvorani na Rakovcu i dvorani Ekonomske škole Karlovac Europski kickboxing kup "Karlovac Open 2018". Svečanost otvorenja natjecanja bit će u Sportskoj dvorani na Rakovcu u subotu s početkom u 9 sati i 30 minuta.

Stolnotenisačice "Aquaestila" dočekuju u subotu u Stolnoteniskom domu "Antun Tova Stipančić" u trinaestom kolu HEP Superlige za žene ekipu "Hodošana". Susret počinje u 11 sati.

Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u subotu u dvorani Osnovne škole Dubovac u trinaestom kolu Prve košarkaške muške lige momčad "Istrauni" iz Pule. Susret počinje u 14 sati.

U nedjelju se igra u dvorani Osnovne škole Dubovac županijski derbi dvanaestog kola Prve B nacionalne odbojkaške lige za žene skupina centar "Karlovac" - "Plavi zmaj". Susret počinje u 19 sati.

Rukometaši "Karlovca" dočekuju u nedjelju u dvorani Osnovne škole Grabrik u trinaestom kolu Premijer lige momčadi "Metalca" iz Zagreba. Susret počinje u 17 sati i 30 minuta.

Ženska ekipa Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac dočekuje u nedjelju u dvorani Osnovne škole Grabrik u petnaestom kolu Treće hrvatske rukometne lige središte za žene ekipu "Libre Tehničara". Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

Odbojkaši "Karlovca" dočekuju u nedjelju u dvorani Osnovne škole Dubovac u dvanaestom kolu Druge nacionalne odbojkaške lige centar momčad "Daruvara". Susret počinje u 16 sati.

U subotu se igraju susreti trinaestog kola Prve B kuglačke lige jug. Kuglači karlovačkog "Željezničara" gostuju od 17 sati kod momčadi "Plitvica". Igrači "Kleka" dočekuju od 17 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Šubićevca" iz Šibenika.

Ovaj vikend igraju se susreti desetog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za žene. Vodeći "Karlovac" gostuje u subotu od 13 sati u Šibeniku kod "Šubićevca". Kuglačice "Ogulina" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani u Ogulinu ekipu "Donata" iz Zadra. Igračice "Kupe" iz Ozlja gostuju u nedjelju od 15 sati na kuglani plitvičkog hotela "Jezero" kod ekipe "Plitvica".

U subotu i nedjelju igraju se susreti sedamnaestog kola Druge kuglačke lige zapad za muške. Kuglači "Korane" iz Slunja dočekuju u subotu od 17 sati na kuglani u Slunju momčad "Goranke" iz Ravne Gore. Igrači "Mostanja 1949" iz Slunja dočekuju u subotu od 17 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Kupe" iz Ozlja. "Rakovica" gostuje u subotu od 17 sati i 30 minuta u Rijeci kod "Zlobina". Momčad "Obrtnika" iz Ogulina igra u nedjelju od 11 sati na kuglani u Otočcu s ekipom "Karlobaga". Igrači "Karlovca" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Skrada".

Nogometni klub "Ilovac" organizira u nedjelju u dvorani Sportskog centra "Cross of Karlovac" u Ulici Vladka Mačeka malonogometni turnir u kategoriji minića, djeca predškolske dobi rođena 2011. godine i mlađa. Na turniru će nastupiti ekipe "Ilovca", "Jaske" iz Jastrebarskog, "Karlovca 1919" i "Futsal Karlovca". Turnir počinje u devet sati, a dodjela medalja i nagrada bit će u 12 sati i 15 minuta.