Home

Trener rukometaša "Karlovca" Dragomir Požega zadovoljan odrađenim pripremama

Požega najavio pobjedu protiv "Metalca"

8.2.2018.

Trener Hrvatskog rukometnog kluba "Karlovac" Dragomir Požega i kapetan Denis Karić održali su danas u prostorijama kluba u Sportskoj dvorani na Rakovcu konferenciju za novinare. Na pressici je biti najavljen nastavak natjecanja u Premijer ligi. Trener Požega izjavio je da je zadovoljan odrađenim pripremama.

-Pripreme su trajale mjesec dana i odradili smo ih u Karlovcu. Odigrali smo šest jakih utakmica i mislim da smo samo podbacili protiv "Kozale". Za vrijeme pripremnog razdoblja iz kluba je otišao Hrvoje Capan, koji je prešao u "Medveščak". Za vrijeme priprema nije bilo novih ozljeda igrača, ali imamo tri ozlijeđena igrača iz prvog dijela sezone i oni neće igrati u nedjelju protiv "Metalca", rekao je Požega.

Ta tri ozlijeđena igrača su Vladimir Ostarčević, Matija Perajica i Tomislav Sudarić i oni neće igrati u nedjelju protiv zagrebačkog "Metalca". Požega je najavio utakmicu i rekao da očekuju dva boda.

-"Metalac" je starija i iskusna ekipa, koja se pojačala u pripremnom razdoblju s karlovačkim rukometašem Robertom Magdićem. Njima trebaju bodovi i oni će sigurno ozbiljno pristupiti gostovanju u Karlovcu. Siguran sam da ćemo mi uz pomoć naše vjerne publike ostvariti pobjedu, istaknuo je trener Požega.

Zbog zauzetosti Sportske dvorane na Rakovcu susret "Karlovac" "Metalac" igra se u dvorani Osnovne škole Grabrik u nedjelju od 17 sati i 30 minuta.