Home

Bolnicu posjetio jedan od najistaknutijih anesteziologa David Green

Prof. dr. Green podijelio svoje višegodišnje bogato iskustvo vezano uz hemodinamsko praćenje kritičnih pacijenata

9.3.2018.

Karlovčku Opću bolnicu posjetio je ovih dana jedan od najistaknutijih liječnika anesteziologa današnjice prof. dr. David Green. Dr. Green voditelj je mnogobrojnih projekata na području anestezije diljem svijeta, među ostalim projekta intraoperativnog praćenja visokorizičnih pacijenata pristupom MultiModalnog Monitoringa tijekom velikih kolorektalnih zahvata.

Tom prilikom  je izmijenio svoja iskustva sa ravnateljem,  prim. dr. Ervinom Jančićem, s liječnicima i medicinskim osobljem Odjela za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu medicinu gdje je u pratnji voditeljice Odjela prim.dr.sc. Mirjane Lončarić Katušin i drugih liječnika te studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, obišao operacijski blok.

Prof.dr. Green također je bio prisutan u operacijskoj sali za vrijeme operacijskog zahvata te je s kolegama podijelio svoje višegodišnje bogato iskustvo vezano uz hemodinamsko praćenje kritičnih pacijenata te saslušao iskustva liječnika iz Opće bolnice Karlovac.

-Ovim putem još jednom zahvaljujemo uvaženom kolegi prof.dr. Greenu na posjetu koji je bio od iznimnog značaja za našu bolnicu i za sva naša buduća djelovanja na dobrobit naših pacijenata, poručili su iz karlovačke Bolnice.