Home

U Ozlju počinje predbožićni program - Christus gaudium

U iščekivanju Božića uz kreativne radionice,izložbe,koncerte i degustacije

7.12.2017.

Turistička zajednica Grada Ozlja, Grad Ozalj i KUD Katarina Zrinski za svoje sugrađane i njihove goste ove godine organiziraju desetodnevni prigodni program u iščekivanju Božića, koji će obilovati kreativnim radionicama, izložbama i nastupima KUD-ova.

Program će se većinom održavati u zatvorenom prostoru, u poslijepodnevnim satima od ponedjeljka do četvrtka u popularnoj Humički, Zavičajnom muzeju i Gradskoj knjižnici, osim zadnjeg dana, 18. prosinca kad se seli na otvoreno, u centar grada, na Trg braće Radić, gdje će biti održan Božićni sajam, humanitarnog karaktera kojeg organiziraju učenici OŠ Slava Raškaj, koji će sav prkupljeni novac od prodaje božićnih ukrasa koje su sami izradili, iskoristiti za daljnje aktivnosti i izlete.

Program službeno počinje 9. prosinca, tradicionalnom izložbom ozaljskih amatera "Exister" u Zavičajnom muzeju od 18 sati. Svaki dan od 16 i 17 sati održavat će se kreativne radionice izrade prigodnih božićnih ukrasa, u kojima će sudjelovati i dvojica estonskih volontera, uz prezentaciju lokalnih OPG-a i degustaciju domaćih proizvoda.

U nedjelju 10.prosinca u Humički u 17 sati otvara se izložba „Živim Božić“, Irene Cindrić iz Ozlja. Detaljniji program može se pogledati na web stranici Grada Ozlja na Facebooku i Instagramu.